Strålkastare till garaget

Idag var det äntligen dags, lagom till jul, att införskaffa sig ny belysning till hemmet. Efter att ha haft långa utdragna samtal med min sambo så beslöt vi oss äntligen för att skaffa oss ett par varmvita ljuskällor till entrén men det blev också en julklapp till mig själv. Jag har länge önskat mig led belysning i garaget och lyckades till slut hitta en prisvärd led strålkastare som lyste otroligt starkt. Den gamla halogen lampan fick säga hej till återvinningen medan vår nya led strålkastare med en effekt på 200 watt monterades upp. Jag har tidigare varit skeptisk emot led belysning då jag ansett att belysningstekniken variit något av ett PR-jippo, men ack så fel jag hade. Led är faktiskt helt fantastisk då belysningen medför en rad fördelar i form av sänkt koldioxidutsläpp gentemot traditionella lampor. Visste ni att en led lampa inte innehåller något kvicksilver? En led strålkastare drivs av många små led dioder som är helt kvicksilverfria!

För er som är intresserade av vart jag köpte lampan så kan jag varmt rekommendera att ni besöker webbsidan Svealight. Dom säljer mestadels till företag genom b2b försäljning men jag fick möjligheten att handla här via mitt företag. Leveransen gick väldigt snabbt, det tog knappt 2 dagar innan jag fick strålkastaren och kundtjänsten var väldigt trevlig och hjälpsam. Nu blir det nog inga fler lampor på ett tag känner jag, då man personligen blivit smått ruinerad under den mörka december månaden. Nu blickar vi mot ljusare tiden, eller vad säger ni läsare?