Rejält missnöjd med min beställning

Det var ett tag sedan mitt senaste inlägg kom till och det vill jag verkligen be om ursäkt för. Mycket har hänt och saker och ting har tyvärr kommit emellan mig och bloggandet. Men hur som helst, här är jag igen åter, skrivandes med en kall öl i handen.

Man kan ju tycka att oseriösa e-butiker borde hängas ut på någon sorts varningslista, så att färre personer handlar av denne och råkar ut för samma sak som jag gjorde. En sida för företagsomdömen vore väl att föreslå, ett bra omdöme säger väldigt mycket om hur bra en butik faktiskt är och detsamma gäller för negativa sådana.

Det var någon månad sedan när jag skulle klicka hem lite olika lampor på nätet. Sidan jag gick in på hade bra priser och en tillsynes seriös profil. Jag handlade för en ganska stor summa, och även om det inte ska spela någon roll, så känner jag ändå att ett stort köp borde komma med lite extra service. Som ett tack liksom.

Hur som helst så var jag nöjd när jag hade lagt de där lampor i den digitala varukorgen, men efter tre dagar och fortfarande inte ett ord från leverantören så ringde jag upp deras kundtjänst. Där fick jag prata med en otroligt otrevlig kille som sa till mig att mina lampor befann sig någon helt annanstans och skulle inte levereras förrän om ungefär en månad. Jag ifrågasatte såklart detta, och vet ni vad han säger?
“Men du som har köpt så mycket kanske kan nöja dig med några av varorna nu, och resten om en månad?” Jag blev så upprörd så jag bara slängde på luren för att inte skrika något dumt.

Nu, flera veckor senare, så har jag alla mina varor, men det tog en evinnerlig tid. Och inte ett ord eller en ursäkt från butikens sida. Så från och med kommer jag absolut aldrig handla från något företag som jag inte kan hitta företagsomdömen på innan. Detta för att säkerhetsställa min egen köpupplevelse, oavsett vad slutsumman ligger på. Jag vill inte hänga ut någon men tänk på detta nästa gång ni handlar är allt jag begär.